Referenciáink


Tekintse meg elkészült pergoláinkat!


Bioklimatikus pergola és ZIP árnyékoló - Projektmunka

Erre a munkára kiemelten büszkék vagyunk, hiszen 5 összefüggő egységből fedtünk le egy teraszt 3,3 m magas pergolákkal. Ilyen esetben, amikor ilyen magas a pergola, kifejezetten fontos, hogy oldalsó ZIP árnyékolókat is telepítsünk, hiszen az alacsony állású nyugati nap délutántól könnyen betűz a pergola alá. Az összes egység rendelkezik LED világítással, aminek a fénye a világos lamellákról visszaverődve elárasztja a teraszt.  


Bioklimatikus pergola és ZIP árnyékoló  -  Budapest 3. kerület  -  Tibor

Bioklimatikus pergola 10 m hosszban, oldalsó ZIP árnyékolóval beige színben. Gyönyörű kilátás, kedves, türelmes Ügyfél és a vízzárás fontossága jellemezte ezt a munkánkat.


Ponyvás "cabrio" pergola - Vecsés - Imre

A pergola méretéből adódóan óriási volt a kihívás, hiszen egy 9 x 5,6 m-es pergolát telepítettünk Vecsésen Imrének. Kifejezett kérés volt, mindenképpen teljesen be lehessen húzni az árnyékolót, illetve az alacsony rögzítési pont ellenére ne csökkenjen a pergola átjárhatósága egyik oldalon sem. Így sem a bioklimatikus, sem a klasszikus ponyvás pergola nem jöhetett szóba, ezért ide egy teljesen egyedi megoldást telepítettünk.


Bioklimatikus pergola és ZIP árnyékoló - Budapest 3. kerület - Tibor

Tibor egy kompakt megoldást kért: legyen a terasza teljesen nyitható, viszont ha kell, tudjon egy teljesen zárt teret, egy második 30 m2-es nappalit egy gombnyomásra létrehozni. Sok tervezés és előkészület előzte meg ezt a munkát, de az eredmény szerintünk magáért beszél.


Bioklimatikus pergola és ZIP árnyékoló  -  Veresegyház  -  Bence

Ezt a munkát viszonteladónknak, a Bende Pergola-nak telepítettük Veresegyházán. Bence és ügyfele komplett fehér színben álmodták meg ezt a teraszfedést, amit körbefutó LED világítással és oldalsó fehér ZIP árnyékolókkal egészítettünk ki. Kivitelezés szempontjából a lépcső fedése és a két eltérő magasságú pergola összehozására fordítottunk különös figyelmet.


Bioklimatikus pergoa és ZIP árnyékoló  -  Budapest 11. kerület  -  Judit

Juditék egy különleges, világosszürke (RAL 9007) színt választottak a pergola szerkezetének, amit beige színű lamellákkal és beige textilárnyékolóval dobtak fel. A képeken jól látható, hogy mekkora jelentősége van a ZIP árnyékolónak a nyugati oldalon, hogy az alacsonyan álló nap se süsse a teraszt.


Bioklimatikus pergola és ZIP árnyékoló  -  Halásztelek  -  Andrea

Fő szempont ennél a munkánál az árnyékolás mellett a belátásgátlás, illetve a szélvédett terasz kialakítása volt. A teret úgy növeltük, hogy nem a teraszra, hanem köré, előre telepített betonalapra kerültek a lábak és ehhez mérten készültek a magasított ZIP árnyékolók is. A fények játéka ennél a munkánál kiemeltem figyelemreméltó.


Bioklimatikus pergola és ZIP árnyékoló  -  Budaörs  -  Gábor

Ennek a munkának a különlegessége abban rejlik, hogy Gábornak az volt a kiemelt kérése, hogy a pergola alsó síkja tökéletesen fusson az erkély alsó síkjával, viszont a motor mégis rejtve maradjon a terasz menti oldalon. Ehhez egy egyedileg készített zártszelvényen keresztül kellett a pergolát rögzíteni, hiszen az erkélykorlátok miatt másképp alacsonyabbra kellett volna hozni a pergolát. Így viszont mm-pontosan síkban van a pergola és az erkély alja.


Bioklimatikus pergola és ZIP árnyékoló  -  Balaton  -  Katalin

Különleges színek és idilli hangulat kapja el az embert Katalinék teraszán dolgozva. A feladat adott volt: az óriási terasznak legyen egy része, mely minden időjárásban használható, - így egy minden oldalról ZIP árnyékolóval körbezárt bioklimatikus pergolát telepítettünk.


Bioklimatikus pergola  -  Budapest 16. kerület  -  Miklós

Miklós türelmét innen is köszönjük, hiszen gyártó partnerünk nagy örömünkre pont azelőtt jelentette be az új pergolamotornak elérhetőségét, mielőtt Miklós megrendelte a pergoláját, így mindannyian vártuk, hogy Miklósnál már azzal tudjuk telepíteni a pergolát. Sajnos az átállás nem volt zökkenőmentes, így többször jártunk itt, de az eredmény szemet gyönyörködtető.


Bioklimatikus pergola  -  Biatorbágy  -  József

A telepítés kivitelezése ennél a munkánál szintén nagy kihívás volt. Alacsony rögzítési magasság, könnyűszerkezetes ház, egy támfal és a másik oldalon egy lépcső. Ezek a körülmények határolták be a lehetőségeinket, viszont József kérése az volt, hogy minimalizáljuk a lábak számát. Könnyűszerkezetes házak esetén illik tudni, hogy a falhoz rögzített pergola nem a legjobb megoldás, viszont József kérése átgondoltuk, hogy támfalra támasztva, illetve a ház mentén egy zártszelvényhez rögzítve tudjuk a pergolát akár egy lábbal kivitelezni.


Bioklimatikus pergola és üveg oldalfal - Törökbálint - Gábor

Egy pergola nyáron kihasználhatóvá, egy kellemes közös hellyé varázsolja a teraszt, viszont ha késő ősszel is a teraszon szeretnénk tölteni az időt, akkor érdemes üveg oldalfalon elgondolkodni. Ahogyan a pergola is egy új hangulatot ad a terasznak, úgy az üveg oldalfal is teljesen új fényben tünteti fel a pergolát.


Bioklimatikus pergola - Szentendre - Ágnes

Ágneséknél falhoz rögzített bioklimatikus pergolát telepítettünk egy harmadik lábbal a fal mentén arra az esetre, ha jövőre egy oldalsó ZIP árnyékolóval szeretnék kiegészíteni a teraszárnyékolójukat.


Bioklimatikus pergola - Pesthidegkút - Attila

A feladat adott volt: 5 hét múlva került megrendezésre nyáron a születésnapi kertiparty, amit a projekteknél ismert kötbéres határidőknél is sokkal komolyabban veszünk. Az esemény előtti kora este adtuk át a pergolát, reméljük jól sikerült születésnap!


Bioklimatikus pergola  -  Budaörs  -  Péter

Különleges, 6,4 m hosszú, erkélyhez rögzített pergolát kért Péter. LED világítás ezúttal nem került a pergolába, a meglévő lámpák gyönyörűen bevilágítják a terasz, illetve a pergolát.


Pergola és ZIP árnyékoló  -  Veresegyház 


Bioklimatikus pergola és ZIP árnyékoló - Budaörs - Bemutatóterem

Látogasson el budaörsi bemutatótermünkbe és győződjön meg a termékek minőségéről személyesen. Várjuk szeretettel!

További munkáink folyamatos feltöltés alatt...