Professzionális pergola

Térfedés kültéri vendéglátáshoz - szálloda, étterem, kávézó (HoReCa)

GYORS KIÉPÍTÉS  -  GYORS MEGTÉRÜLÉS

A Sun-Set pergolái természetesen nem csak egyénileg, magáncélra használhatók. Ideális lehet a rugalmas térfedéshez a szabadtéri vendéglátásban, legyen szó szálloda belső udvaráról, étterem teraszáról vagy egy kávézó utcafronti árusításáról. Csúcskategóriás pergolánk lehetővé teszi a vendéglátó terület bővítését és ezzel a forgalom növekedését is, mert az időjárástól teljesen függetlenül üzemeltetheti teraszát.

Ha túl erősen süt a nap, a lamellák optimálisan használhatók napvédelemként, árnyékolóként. Ha viszont hirtelen elkezd esni az eső, akkor a lamellák teljesen bezáródnak és esőálló védőtetőként szolgálnak. Hidegben, szélben, zord időjárásban az oldalfedések is védi vendégeit.

Az opcionálisan rendelhető kiegészítők segítségével a csúcskategóriás terasztetők is felszerelhetők mindazzal, ami a vendéglátó-éttermi területen szó szerint speciális megvilágításba helyezi a külső tereket, pl: beépített LED fénycsíkok vagy LED spotlámpák, függőleges oldalfalak (textil vagy üveg), infravörös fűtés, valamint esőérzékelő, amelyek automatikusan bezárják a pergolát, amikor elkezd esni. Valamennyi tartozékmodul és a teljes lamellatető központilag vezérelhető az univerzális távirányítóval. Nagyon egyszerű és jól átgondolt rendszer, mely tökéletesen alkalmazható a professzionális HoReCa területen.

Egyedülállóan gyors kiépítés  -  akár 5 hét alatt!

Kérje ajánlatunkat!

Pergoláinkkal az időjárástól függetlenül növelheti vendéglátó területét.

Jelentős forgalom növekedés  - gyors megtérülés

Szabadtéri étkeztetés - 
függetlenül az időjárástól

A szabadtéri vendéglátásban az időjárás sokszor meghatározó egy szezon sikerében vagy kudarcában - főként a klímavátozás okozta egyre rapszodikusabb időjárásban. Egyik pillanatban még süt a nap, ám néhány perc múlva egészen másképp nézhet ki az idő - a szél és az eső pedig könyörtelenül elűzhet minden fizető vendéget. Erre fel kell készülni, ha a szabadban lévő területeit -- időjárástól függetlenül -- a lehető leghosszabb ideig szeretné használni, és esőben, szélben is a legjobb kültéri szolgáltatást kívánja biztosítani vendégeinek. Esőben a Sun-Set professzionális pergolája állandó tetővé válik - mint egy kabrió. Az egyetlen különbség az, hogy a pergolát a helyszínen szerelik fel, pontosan ott, ahol vendégei szívesen töltenek hosszabb időt, ahol sokáig ülnek, esznek és isznak.


A megfelelő teraszfedés - bármilyen időben

Teljesen eltér a hagyományos, "rögzített vagy merev" terasztetőktől: a Sun-Set professzionális pergolájával megőrizheti a teljes rugalmasságot a szabadtéri étkeztetésben szállodákban, kávézókban vagy éttermekben. Az állítható lamellák ugyanis az adott időjárási viszonyoknak megfelelően igazíthatók: félig nyitott állapotban az erős napsütésben nem csak pihentető árnyékot nyújtanak, de sajátos formájuk kellemesen hűsítő huzatot is biztosít (Bioklimatikus pergola). Előnye: a vendégek árnyékban ülnek és kellemesen felfrissülnek. Esőben pedig épp ellenkezőleg: a lamellák teljesen zárva vannak, és védik vendégeit a fentről nyakukba szakadó esőtől. 

Estére pedig party helyszínné változik a terasz (event location)

Az opcionális kiegészítő modulokkal a prémium terasztetők további kiegészítőkkel is felszerelhetők, amelyek - főként esténként - igazi különlegességgé varázsolják szállodája, étterme vagy kávézója teraszát, pl. a LED spotokkal vagy a LED szalagokkal, amelyek a pergola külső keretébe vannak beépítve, és különös módon világítják meg a területet. Ezen túl az infravörös fűtési megoldás rendkívül diszkrét fénnyel biztosítja a kellemes meleget, ha estére - vagy akár napközben - hűvösebbre fordulna. Mindamellett a függőleges textilárnyékoló vagy üveg oldalfal az erős szelet is felfogja, így védi meg teraszát a huzattól. Érdeklődjön éttermének, kávézójának vagy szállodájának külső tereinek fedésére szolgáló modern pergola rendszerünkről.