Pergola

kültéri árnyékolás, térfedés - modern, innovatív, stílusos megoldással


Egyszerűen csak élvezze az időt a teraszon, az erkélyen vagy a kertben - anélkül hogy aggódnia kéne a hirtelen záporok, az erősödő szél, vagy az égető napsugarak miatt: ez a tökéletes kikapcsolódás!

A pergola tökéletes megoldást jelent, ha kertjében vagy teraszán szeretné élvezni a mediterrán életmódot és a szabadságot. Már az ókorban is használták a Földközi-tenger térségében, hogy csökkentsék a nem kívánt napsugárzást, és árnyékos helyet alakítsanak ki a szabad levegőn az elidőzéshez. A pergolák stílusos, szabadon álló teraszfedések, univerzális árnyékolók. Egyedi tervezésű rendszerrel kialakíthatja teraszán vagy kertjében a jólét oázisát, amely megvéd a napsugaraktól, de mégis szellős marad, s gondtalanul élvezheti a szabadban töltött időt.  Különböző oldalfalakkal kiegészítve nem csak az alacsony besütő naptól óv, hanem széltól, esőtől is megvéd akár az átmeneti évszakok a hűvös, zord időjárásában. A pergolák megjelenésükkel is vonzzák a tekintetet a változatos tervezési lehetőségeknek köszönhetően - a szerkezet eleganciája igazi vizuális élményt nyújt.A pergola közkedvelt megoldás családi házak esztétikai és funkcionális kiegészítésétől kezdve a nagyméretű vendéglők teraszának exkluzív térfedéséig. 


Elhelyezési lehetőségek:

A pergola közvetlenül az épület homlokzatához illesztve (terasznál, erkélynél), vagy szabadonállóan is kivitelezhető.

A pergola egy hatékony és esztétikus alumínium szerkezet, amely mind lakóépületek, mind éttermek, vendéglátó egységek teraszához illeszthető.

A fedés lehet:

alumínium lamellás "Bioklimatikus", vagy elhúzható high tech ponyvás

Sokunk számára a terasz egyedülálló hely - a béke és a pihenés szigete a szabadban - ahol szívesen töltünk időt. Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesse a kellemes pillanatokat családjával, barátaival, érdemes különös gonddal választani teraszfedő szerkezetet - pergolát. A pergola lehetővé teszi, hogy esős időben vagy forró napokon is a teraszon, erkélyen tölthessen időt. Ez a teraszfedés szinte egész évben használható, védelmet nyújt Önnek, szeretteinek, vendégeinek és felszereléseinek. A pergola szilárd szerkezete, a kiegészítők - mint például az oldalfalak - védett és kényelmes hellyé teszik teraszát, erkélyét.

Modern és esztétikus terasz- és erkélyfedés

A Sun-Set kínálatából olyan pergolát választhat, amely megfelel az elvárásainak. Luxus és modern, masszív felépítésű automata pergoláink teljesen az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazítható - egyedi tervezéssel és kivitelezéssel. A tartós felépítés, az időjárásnak ellenálló anyagok, a térelrendezési lehetőségekhez igazodó méretek és az eredeti, modern, minimalista dizájn vonzóvá varázsolják pergoláinkat Ön és vendégei számára egyaránt. A szabadidő eltöltése a teraszon még esőben sem jelent többé gondot: az automatikus fedés által, melyet hatékony, rejtett vízelvezető rendszer egészít ki, így soha többé nem kell aggódnia az eső, az erős szél és a rossz időjárás miatt. A szabályozható tető lehetővé teszi az árnyékolást az aktuális igényeknek megfelelően. A pergolák szakértői vagyunk. Használja ki tapasztalatunkat és egyedi ajánlatunkat.

Az elvárásoknak megfelelő pergola

A terasz megfelelő fedésének mindenekelőtt funkcionálisnak kell lennie, ezért a Sun-Set személyre szabott termékeket kínál. Kiválaszthatja a szerkezet típusát (szabadon álló, vagy falhoz rögzített), mind a szerkezet, mind a tető színét, a méretet és számos kiegészítő felszerelést. A pergolát felszerelheti üveg oldalfalakkal, amely kényelmesen nyitható tolóajtókból áll, vagy szélálló, fényszűrő textil oldalfallal (ZIP). További kényelmet biztosítanak az időjárás-érzékelők, a LED világítás, s hűvösebb időben a hősugárzók. Mindez egyedülálló hellyé teszi teraszát, ahol Ön és szerettei örömmel töltik majd az idejüket. Ajánlatunknak köszönhetően Ön a legjobb választás mellett dönthet.

Pergola - a hatékony kikapcsolódás garanciája

Függetlenül attól, hogy az épülethez illesztett pergolát választja, vagy a kertjébe szabadonállóan szeretné felszereltetni, a térfedés minden esetben működni fog. A tökéletes kidolgozás, a felhasznált anyagok minősége, illetve a felületkezelés garantálja a tartósságot és a hosszú távú problémamentes használatot. A terasz minimalista fedése anélkül tölti be szerepét, hogy tolakodóan beleavatkozna a környezet elrendezésébe, egyúttal annak szerves részévé válik. Válassza a funkcionalitást és a kényelmet! Hozzon létre akár egy szemet gyönyörködtető szobát üvegfalakkal - nálunk semmi sem lehetetlen!


Szállítási és összeszerelési szolgáltatást kínálunk az ország egész területén.

EGYEDÜLÁLLÓAN GYORS KIÉPÍTÉS  -  akár 5 héten belül!   Kérje ajánlatunkat!

Minden termékünk esztétikus, könnyen tisztítható és karbantartható. Tekintse meg projektjeink fotóit, eressze el fantáziáját, kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat akár helyszíni tanácsadással, majd rendelje meg pergoláját, s élvezze az egyedi, hangulatos helyet kertjében.

HO-RE-CA

A vendéglátásban (HoReCa), a szálloda, étterem vagy kávézó teraszán a pergola legnagyobb előnye a vendéglátó terület bővítése "többévszakosra" - és ezzel a forgalom növekedése - az időjárástól függetlenül.

Gyors kiépítés - gyors megtérülés

A pergola eredete, jelentősége

A pergola nyitott (kerti) lugas, az egyik legrégebbi szabadtéri és épülethez kötött árnyékolás.

Már az ókorban is használták a Földközi-tenger térségében kertek, parkok árnyékos pihenőinek kialakításához. Kertekben felállított, oszlopokon nyugvó árnyékolószerkezet, melyre eredetileg többnyire növényeket futtattak fel (pl. szőlőlugas), így a levelek nyáron hűs árnyékot adtak az alattuk pihenőknek.

 A modern kor embere is szívesen nyúl vissza eleink praktikus, környezetbarát megoldásaihoz.
A klímaváltozás okozta szélsőséges időjárás egyre forróbb nyarakat eredményez, ezért az árnyékolásra különösen nagy - s a jövőben egyre nagyobb - hangsúlyt kell fektetnünk.

(https://masfelfok.hu/2021/07/08/ami-ma-szelsoseges-hohullam-az-a-jovoben-egy-atlagos-nyari-nap-lehet-magyarorszagon/)